Преминете към основното съдържание

5 съвета за кариерата от Ана Уинтър

Най-известният главен редактор в света споделя своите бизнес тайни
Ана Уинтър
Ана Уинтър © Shutterstock

Една от най-влиятелните жени в света, според списание Forbes, като че ли има лидерски качества по рождение - строга, сдържана, с безукорна репутация, предизвикваща едновременно уважение и страх. Шефката на легендарното модно списание и първообраз на героинята от филма "Дяволът носи Prada" сподели своите тайни за успешен бизнес в книгата на Елистър Кемпбъл "Победителите: как успяват те". Ето някои от откровенията й: 

1. Всяка сутрин ставам в 5 ч. (винаги съм била тип "чучулига") и нямам търпение да пристигна в офиса. До 12 ч приключвам с важните задачи за деня. 

2. Много съм организирана и не се притеснявам да делегирам задачи на сътрудниците си. Хората работят по-добре, когато носят отговорност за нещо.

3. Дори и да не сте уверени в нещо, нe го показвайте!

4. Неуспехът е много важно нещо, тъй като е съществена част от реалния живот. 

5. Винаги обръщам внимание на талантите на другите хора. Аз нямам талант, не съм и писател... аз съм просто човек, който отговаря на търсенето на времето, в което живее.

© Shutterstock

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser