Преминете към основното съдържание

5 звезди, които тайно си дружат с кралски особи

Защото истинското приятелство обича тишината
Принц Хари и Кара Делевин
Принц Хари и Кара Делевин © getty

Приятелството с хора със синя кръв не е обичайно да се крие. Освен, ако вие самите не сте достатъчно известни и влиятелни, каквито са героите от нашата селекция.

За пример са отношенията на принц Хари и Кара Делевин, които се коренят още от буйната им младост, когато херцогът на Съсекс и британският супермодел се въртяха в същите аристократични кръгове. След като пораснаха, те поддържат навика да си правят общи приятелски срещи и да си казват наздраве на частни партита. Въпреки това, информацията за тяхното приятелство изтече, след като актрисата Марго Роби, която е общ приятел на Кара и Хари, каза пред пресата, че приятелите често си обменят "пияни" съобщения. 

КРАЛИЦА РАНИЯ И НИКОЛ КИДМАН

© getty

Раня и Никол Кидман се запознават по време на гала вечеря в подкрепа на правата на жените на благотворителната организация на техен общ познат. От тогава нататък те се срещат редовно. Светските журналисти твърдят, че холивудската актриса завладяла сърцето на кралицата на Йордания "от пръв поглед".

ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО И АЛБЕР II

© getty

Приятелството на звездата от "Завръщането" с принца на Монако започва покрай членуването им в организации за опазване на околната среда. От тогава, двамата не пропускат възможността да се срещнат, когато са в един и същ град. 

ПРИНЦ ХАРИ И ТОМ ХАРДИ

© getty

Фактът, че херцога на Съсекс и звездата от "Венъм" имат приятелски отношения знае всеки, който е гледал излъчването на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Тогава операторите неочаквано обръщат голямо внимание на Том и съпругата му, които непрекъснато бършат очите си от сълзи от вълнение. Оказа се, че Хари и Том наистина са много добри приятели, но не го обсъждат с никого. "Това е лична тема", твърди Харди в интервю на "Esquare". Прибавяйки обаче, че "Хари е проклета легенда!"

ПРИНЦ ЧАРЛЗ И РОД СТЮАРТ

© getty

Принц Чарлз и британският певец Род Стюарт са приятели от толкова дълго време, че биографите се чудят как и кога са се сближили. Достатъчно е да се каже, че Род Стюарт два пъти е бил почетен гост и говорител по време на рождените дни на кралското семейство - през 2002 година той поздрави Елизабет II, а през 2009-та и самия Чарлз.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser