Преминете към основното съдържание

50 компактни летни чанти, в които ще се влюбите

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Представяме ви 50 компактни летни чанти, в които ще се влюбите. За по-голям ефект ви предлагаме да ги комбинирате с цвета на колана и обувките. В галерията ни ще намерите разнообразие от цветове и модели, дело на Burberry, Celine, Dolce&Gabbana, Elisabetta Franchi, Emporio Armani, Ferragamo и Versace.

За пореден сезон ни впечатлиха с детайлни орнаменти, елегантност и стил. Малката чанта е най-добрият приятел на всяка жена и винаги намираме място в гардероба за още една. Тя е от аксесоарите, които не забравяме. Придава още по-елегантно излъчване на тоалета ни и определено е неговото бижу, без което няма да бъде толкова впечатляващ.

Лятото се нуждаем от малка кокетна чанта, която да побере само най-необходимото. Съветваме ви да избягвате тъмните цветове и да се доверите на по-свежите тонове. Неоновите също са добър избор, ако искате да ви забележат отдалеч.

Още по етикети

чанта , пролет-лято 2020
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser