Преминете към основното съдържание

50 летни стайлинг решения за уикенда

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Ето, че и краят на работната седмица дойде. Време е за почивка, за романтични вечери на свещи и за забавни срещи с приятели. Всеки път преди да излезем дълго се чудим какво да облечем, колкото и дрехи да имаме никога не са ни достатъчни. Но решихме да ви помогнем в избора, като събрахме едни от най-вдъхновяващите визии от модните столици, за да отключите креативното си модно мислене и мигновено да се превърнете в професионални стилисти. Сътворете визия, която да се конкурира с тези на модните диктаторки. Смело може да откраднете някоя от идеите им, за да разнообразите ежедневния си стайлинг и да го превърнете в необикновен и привличащ погледите.

Едно от най-удобните фешън решения е комбинацията от къс топ и дънки, спортен, но и елегантен избор. За по-женствено и нежно излъчване заложете на къса рокля с флорален принт или черна пола, съчетана с бяла риза. Кой тоалет предпочитате? Ако все още се колебаете, в галерията ни ще откриете 50 летни аутфита, които ще ви помогнат да решите.

Още по етикети

лято , стайлинг , street style
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser