Преминете към основното съдържание

"50 нюанса сиво" мина по червения килим в Берлин

Съпругата на Джейми Дорнън не го изпусна за миг, Дакота впечатлява с дълбоко деколте. Вижте видеото!
Джейми Дорнан и Дакота Джонсън
Джейми Дорнан и Дакота Джонсън

В сряда вечерта филмът "50 нюанса сиво" направи световния си дебют на един от най-престижните кинофестивали – Берлинале. По червения килим в Берлин минаха екранните Анастейжа Стийл и Крисчън Грей, както и режисьорът Сам Тейлър-Джонсън и авторът на романа Е.Л. Джеймс. Дакота Джонсън мина по червения килим в секси черна рокля, а Джейми Дорнън – в смокинг.

Семпли бижута, черна рокля Dior с дълбоко деколте - стилът на Дакота Джонсън бе може би един от най-сполучливите, които е избирала за светските си изяви. Джейми Дорнън  бе изключително стилен в черен смокинг с тъмносиня папийонка и кърпичка в същия цвят. Интересен факт е, че стилът на съпругата му - актрисата Амелия Уорнър - бе доста по-впечатляващ от този на главанта героиня във филма. Амелия бе избрала гащеризон от дантела в огненочервен цвят. Комбинацията с тъмносини аксесоари бе елегантно допълнение към тези в стила на съпруга й. 

Вижте още от стила на актьорите по червения килим. 

Навръх Свети Валентин филмът ще се прожектира на невиждания брой за България 69 екрана в цялата страна.  За празника на влюбените кината ще продължават да отварят нови и нови прожекции. Според световния онлайн портал за продажба на кино билети MovieTickets.com 80% от билетите за прожекциите на самия празник на влюбените са изкупени от двойки. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser