Преминете към основното съдържание

50 розови аутфита, които ще ви превърнат в Барби

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Обръщаме се с любов към розовото, защото е един от най-нежните, красиви и женствени цветове. Според цветната психология носи надежда, защото се смята за позитивен цвят, изпълнен с топли чувства. Премахва гнева и ни помага да бъдем по-спокойни и в хармония със себе си и с околните. Момичетата на модата оцветиха улиците на Копенхаген, Лондон, Милано и Ню Йорк в розово, като се преобразиха в любимата кукла Барби от детството ни.

В галерията ни ще откриете разнообразие от десени. На почит са флоралите, карето, райето и точките, а сега изглеждат още по-ефектно. Визиите, които сме избрали за вас, са подходящи както за ежедневието ви и свободното ви време, така и за по-официални поводи. Стилните костюми са класически символ на елегантност, който се е утвърдил като непреходен и точно затова има много от тях. За повече удобство препоръчваме широките феерични рокли, които се превърнаха в must have, особено през лятото.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser