Преминете към основното съдържание

50 стайлинг идеи, които ще ви превърнат в успешна бизнесдама

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Представяме ви 50 стайлинг идеи, които ще ви превърнат в успешна бизнесдама. Тези визии са подходящи за любителите на елегантното излъчване. То може да бъде постигнато по много начини, достатъчно е да изберем правилните комбинации, а те са много.

Celine, Dior, Fendi, Ferragamo, Ferretti, Jacobs, Lanvin, Saint Laurent, Versace и Vuitton ни впечатлиха с идеите си и ни вдъхновиха да отворим гардероба и да изберем новия си тоалет, с който ще привлечем всички погледи в офиса.

За привържениците на класиката сме избрали различни модели сака. Те винаги са били символ на елегантност. Ще ви припомним и колко актуални са дългите широки панталони, особено ако сме обути с обувки на висок ток. За тези от вас, които харесват спортното излъчване и го предпочитат дори и на работното място, сме подбрали няколко аутфита, в които централно място заема денимът. За по-женствена и нежна визия се доверяваме на права пола или феерична рокля.

Разгледайте галерията ни и изберете новия си стайлинг. Не се страхувайте да експериментирате с различни комбинации или да откраднете някоя от идеите на дизайнерите. Сътворете визия, достойна за модния подиум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser