Преминете към основното съдържание

50 вдъхновяващи стайлинг идеи за уикенда

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Копенхаген, Лондон и Милано са източниците на нашето вдъхновение, а малко креативно фешън мислене никога не е в повече. Въпреки препълнения гардероб, все нямаме какво да облечем, а понякога прекарвяме и часове в размисли какъв е най-подходящият тоалет за конкретния повод. През уикенда, когато разполагаме с повече свободно време, може да експериментираме с различни съчетания. Street style момичетата са при нас, за да ни помогнат в избора. Единственото, което трябва да направим, е да застанем пред огледалото и да надникнем в личната ни колекция от модни придобивки.

Без съмнение най-любимата ни част от седмицата е уикенда. Време е за почивка, за романтични вечери с любимия човек и за забавни срещи с най-близките приятели. Сътворете визия, която да се конкурира с тези на фешън диктаторките. Смело може да откраднете някоя от идеите им, за да разнообразите ежедневния си стайлинг и да го превърнете в необикновен.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser