Преминете към основното съдържание

54 супермодели участват в новата есенна кампания на Versace

It's Versace, not Versachee!
© Versace

През последните няколко сезона Донатела Версаче и нейният екип са в стихията си.

За новата есенна рекламна кампания на емблематичния италиански бранд Донатела е подбрала точно 54 супермодели, които позират рамо до рамо с един единствен кадър пред обектива на Стивън Майзел.

Идеята на Майзел за наподобяващата ренесансова картина фотография, е да подчертае особено важната роля на общоприетостта. Версаче избира тези съвършено различни, но и еднакво красиви млади хора без да се опитва да уеднакви различията им, а дори да ги подчертае. Посланието е силно, а изпълнението безупречно.

"Екипът ми не се ограничава до това да бъде само мой работен тийм. Кланът Версаче е съставен от всички членове на семейството ни - от клиенти до модели, фотографи, фенове, стилисти, приятели, артисти; от всички, които вярват, че за да останеш релевантен, трябва да вървиш в крак с времето и да правиш така, че гласът ти да бъде чут. От всички, вярващи, че модата не казва само "Виж ме!", а крещи "Виж ме, имам какво да кажа! Заслужавам да бъда чут!", споделя Донатела.

В рекламанта кампания участват имена като Джиджи и Бела Хадид, прекрасната Имаан, сензацията на модния подиум Кая Гербер и много други.

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете всички участници в есенната рекламна кампания на Versace:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser