Преминете към основното съдържание

6 горещи тенденции от улиците на Милано

Италианската седмица на модата приключи, ето нейният анализ

Има ярко обособени ДНК на уличния стил за модните градове в Голямата четворка през модния месец. Ню Йорк е пош, Лондон е еклектичен, Париж е шик. Но Милано? Без съмнение италианската столица на модата е най-екстравагантната от четирите. Няма принт, плат, цвят или детайл, който да не е излъчен; перата и пайетите са добре дошли.

Този сезон не е изключение и гостите на дефилетата не разочароваха със своите неочаквани, оригинални, а понякога и направо приказни ансамбли. Огромен акцент падна върху смели визии изцяло в розово (тенденция, която наблюдавахме и в Ню Йорк). На второ място попада костюмът в ярки цветове и свободни кройки.

Но дори и винаги цветният Милано може да изненада. Популярен избор беше визията в телесни тонове от глава до пети, както и в бял цвят. Но не се притеснявайте, че градът е на път да бъде превзет от скандинавския минимализъм - това просто не е в кръвта на нацията!

Ето всички 6 тенденции, които изпъкнаха най-силно сред тълпата:

"Розовата пантера"

Костюмът

Приказни принтове

Много и огромни джобове

Бяло от глава до пети

Хит аксесоар: чантите на Fendi

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser