Преминете към основното съдържание

6 неща в дамската чанта, по които ще познаете умната жена

Пилата за нокти не е сред тях, но червеното червило е!
© iStock

Дамската чанта е като склад – в нея има всичко. Не и дамската чанта на умната жена! В нея има малко предмети, но с голяма мисия:  

1. Червено червило

Умната жена предпочита да я гледат в очите, а не в устните и затова рядко ще я видите с червено червило през деня. Но то е винаги в дамската й чанта, защото е най-лесният начин офисното облекло да се превърне в ярък сет за вечеря. Червеното червило променя всеки тоалет и... побърква мъжете!

2. Молив

© iStock

Но не за грим, а за писане. Умната жена обича новите технологии, но не разчита на сто процента на тях – и те като хората не са безгрешни. Нейният back-up вариант: тефтерът и моливът (не химикалката!), които никога няма да я предадат.

3. Парфюм

9

Ще познаете умната жена по начина, по който употребява ароматите – сутрин никога не се полива с тях, за да „издържат“ до вечерта. Просто си купува малки флакони, които носи в чантата си. И освежава парфюма си на всеки 3-4 часа. Освежава, не прекалява! Така че, когато и да се разминете с нея, няма да ви задуши с парфюма си, а ще ви накара да обърнете глава след нея, за да усетите ароматната диря още веднъж, и още веднъж...

4. Книга

© iStock

Но не сълзлив роман, нито пък гадания, хороскопи, нумерология... Умните жени обожават да четат истински истории с поука. Биографичните книги са тяхната страст. А също и пътеписи, история, психологияизкуство... Изборът е голям в ciela.com

5. Ментови лентички 

© iStock

Не дъвки! Лентичките или малките бонбони са по-интелигентният начин една жена да освежи дъха си, отколкото да дъвче с часове или да издува бузи с големи бонбони.

6. Ластик за коса 

© iStock

Умната жена пести мястото в дамската си чанта и знае, че един малък ластик върши много повече работа, отколкото обемиста четка или гребен. Огледало също не носи, не използва и витрините на магазините, за да си сложи червило – смартфонът й върши по-добра работа, при това не пред погледите на всички.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser