Преминете към основното съдържание

6 съвета за красотата от Оливия Палермо

Урок 1: ръцете и краката трябва да са еднакво поддържани и в един и същ цвят на ноктите
Оливия Палермо
Оливия Палермо © Getty

29-годишният бивш модел и настоящ стилен гуру Оливия Палермо споделя своите съвети за красота. Когато ги споделя една от най-добре изглеждащите жени в модния бранш, няма как да не внимаваме. Ето какво казва тя.

1. „Маникюрът и педикюрът ми винаги с в един и същ цвят.“

може би е добре да бъдете постоянни в следването на този принцип. Ние обаче сме виждали Оливия с тъмен лак за педикюра и светъл за маникюра.

2. „Френският маникюр е в отпуск.“

Съгласни сме! Днес по-модерен е лакът в цвят nude, който успешно замени тенденцията на френския маникюр. Тенденциите повеляват, че всичко е временно. Затова не загърбвайте този стил в маникюра, а просто му дайте почивка. Като тенденцията за дънките с кристали – те периодично се завръщат.

3. „Променяйте маникюра си на всеки 3-4 дни минимум.“

Ок, нека признаем, повечето от жените се напрягат, когато трябва ходят на маникюр – просто нямат време. А какво да говорим за 4-5 дни. Така че, следващият път, когато се оплачете, че ноктите ви не изглеждат добре, помислете си за Оливия.

4. „Бъдете лоялен клиент – изберете си маникюрист и не го сменяйте!“

Професионалистът е този, който познава най-добре състоянието на ноктите ви и знае от какво имат нужда в конкретния момент.

© Getty

5. „Когато сте избрали светъл цвят за устните, оставете миглите също така нежни с деликатен слой спирала.“

По-малкото е повече и пътят към баланса е дълъг. Всяка жена, която го извървяла, го знае. Все пак, ако устните са светли, миглите може да не са обемни, но задължително трябва да са подчертани.

6. „Правилото, че тенът обича коралов цвят, не се е променило.“

Допълнението е, че това се отнася за лек загар на кожата. Ако тенът ви е по-тъмен, откажете се от всякакви червени нюанси.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser