Преминете към основното съдържание

61-годишната Крис Дженър ще се омъжва за 36-годишния си приятел

Майката на Ким Кардашиян се готви за сватба
© Getty

Съдейки по всичко, тази година семейство Кардашиян-Дженър ще се увеличи с още един член. Преди дни стана ясно, че Крис Дженър подготвя последни формалности, за да узакони взаимоотношенията си със своя 36-годишен възлюбен Кори Гембъл. Според близки на звездната майка, в този момент адвокатите й подготвят брачния договор и веднага след като Кори го подпише, ще започнат приготовленията за сватбата. Тя трябва да се състои в началото на пролетта. Според същите източници Крис никога не е била толкова щастлива и най-накрая се чувства защитена и обичана.

© Getty, Кори Гембъл и Крис Дженър

Кори направил предложение на любимата си в средата на септември, а тя с радост се съгласила. Двамата се срещат повече от две години. За крис това ще бъде трети брак. Първият път, когато се е омъжила, е било през 1978 г. за адвоката Робърт Кардашиян, от когото има 4 деца – Кортни, Ким, Клои и Роб. Двамата се развеждат през 1991 г, след което Крис се омъжва за втори път за олимпийския шампион Брус Дженър. От този съюз се появяват Кендал и Кайли. Бракът им се разпада през 2015 г.

© Getty, Брус Дженър и Крис Дженър

Още по етикети

сватба , новини , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser