Преминете към основното съдържание

61 визии с флорални елементи, които ще ви вдъхновят!

Внесете настроение в зимния си гардероб, като използвате повече цветове и се доверите на флоралните елементи. Може да черпите вдъхновение от Dolce&Gabbana, Coach, Lela Rose, Tory Burch и Richard Quinn.

Ще ви представим 61 стайлинг предложения, които ще ви върнат пролетното настроение. Използвайте цветове и флорални принтове през зимата, за да компенсирате лошото време навън. Повече цветове, повече настроение, повече усмивки!

Dolce&Gabbana представя разнообразие от цветни костюми, рокли и палта с флорални принтове. В някои от моделите преобладават и златисти елементи, които внасят допълнително настроение.

Въпреки ниските температури навън, може да се чувствате удобно и в дрехите на Coach, които допълват цветята с акцент от дантела. Lela Rose ни връща обратно пролетта, като излъчва пролетно и цветно настроение.

Ако искате да заложите на елегантна визия, то със сигурност ще се вдъхновите от идеите на Tory Burch, който представя официалният лик, на една успяла и горда жена, чрез моделите си.

Обичате ли екстравагантната визия? Ако отговорът е положителен, то със сигурност ще се впечатлите от Richard Quinn.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser