Преминете към основното съдържание

Лин Слейтър - Кари Брадшоу на 63

Модният блогър и професор по неврология съвсем скоро преоткри себе си и днес тя е един от най-успешните модели в Америка въпреки възрастта ѝ
© Calvin August Lom & Lyn Slater

Може би историята, която искаме да ви разкажем в този материал ще ви се стори като нереална детска приказка, но чудеса се случват, а този път главно дейстащо лице е Лин Слейър.

На пръв поглед Лин е нюйоркчанка на средна възраст със съвсем обикновен начин на живот като професор по неврология, бивш директор на проекта „Сексуално малтретирани деца“ към асоциацията „Адвокати за децата“, основател на първия Център за правна защита на деца и преподавател в колеж по социални дейности. От три години тя се занимава и с моден блог, който създава, за да се разнообразява в свободното си време. До тук всичко изглежда повече от нормално, докато един ден, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, тя отива на обяд със свой близък приятел. Красивата американка няма ни най-малка представа, че животът ѝ е на път да се промени до неузнаваемост. Група журналисти заобикалят Лин и приятеля ѝ, като решават, че тя е някоя американска модна икона и така привличат цяла тълпа. Този, на пръв поглед нормален обяд с приятел и нелепа журналистическа грешка, вкарват Лин Слейър в центъра на вниманието, а нейният моден блог бива изтрелян в космоса. До момента страницата ѝ в Instagram вече има над 132 хиляди последователи.

© Calvin August Lom & Lyn Slater

„Смятам, че ако се чувствате комфортно в това, което носите, независимо на каква възраст сте, ще изглеждате добре“, казва Слейтър в интервю пред Refinery29.

В момента 63-годишният модел има договор с една от най-големите модни компании Elite London и работи с марки като MANGO и Uniqlo.

63-годишната Лин Слейтър

Галерия

63-годишната Лин Слейтър

Снимки: Bored panda

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser