Преминете към основното съдържание

63 вдъхновяващи дестинации в новия ELLE TRAVEL GUIDE

Преживяно, споделено

Казват, че традициите се създават с постоянство. Именно заради това, за трета поредна година на пазара можете да намерите специалното издание ELLE TRAVEL GUIDE 2019, който е събрало в себе си приключения от цял свят разказани от първо лице.

Къде да нощувате, какво да хапвате, как да се предвижвате - най-важните точки за едно незабравимо пътешествие са посочени от хората, чийто любознателен дух ги тласка да търсят екзотични плажове и да се гмурват в джунглата на космополитните градове.

В специалното издание на списание ELLE ще намерите:

ХАВАНА през погледа на Анина Рангелова

"За да изживеете и усетите духа на Хавана, задължително трябва да излезете от луксозния хотел и да се потопите в пулсиращото сърце на този град", ни препоръчва ПР консултантът.

© личен архив

ФИЛИПИНИТЕ – от любов към сърфа

За райските острови, безгрижно усмихнатите хора и marajaw karajaw разказва Анна Великова, ПР мениджър на H&M България.

© личен архив

ЙОРДАНИЯ – страна с малко бедуини, но с много чудеса

"Шест неща, които задължително трябва да направите и още три, които може да си оставите в списъка за следващия път, защото, също като мен, ще си обещаете да се върнете!" Йордания е много повече от Петра и Мъртво море, твърди Мария Георгиева, главен редактор на ELLE България.

© личен архив

МАЙОРКА – островът, на който животът върви някак по-бавно

Представя ни го един от най-увлекателните разказвачи на истории от българския ефир – Доника Ризова, която близо година живее в Палма и вече я хвалят, че почти не прилича на турист!

© личен архив

АМЕРИКА и чудесата на западното ѝ крайбрежие

Професионалният гримьор Марина Младенова ни кани на вълнуващо пътешествие по стръмните улици на Сан Франциско, ще видим отблизо легендарния надпис Hollywood, ще останем безмълвни пред величието на Гранд Каньон. 

© личен архив

Едно незабравимо приключение в БАЛИ и ЛОМБОК

От сцената на театър „София“ чаровната актриса Симона Халачева ни пренася в екзотиката на Азия.

И ОЩЕ:

Редакторите на ELLE разказват...

© личен архив

КОРФУ – лятна Одисея съвсем по гръцки с модния редактор на ELLE България Константин Стойнов.

"Няколко приятели, добро проучване и желание за пълно презареждане на батериите ни отведе до Корфу, островът между Йонийско, Адриатическо и Средиземно море."

© личен архив

Потапяме се в артистичната магия на БАРСЕЛОНА с редактор култура на ELLE - Тереза Восканян.

"Барселона е успяла да вдъхнови едни от най-великите модернисти, като после е запазила и най-впечатляващите им колекции, разпръснати в галерии из целия град. А шарените сгради, дело на архитектурния гений на Гауди, превръщат самия град в огромен музей под открито небе."

© iStock

Арт директорът на списание ELLE - Десислава Ниновска твърди, че за МАЛТА ще прочетете много и различна информация, но истината е, че трябва да отидете и да се убедите сами.

"Вижте, а след това може да напишете своята история за Малта!"

©личен архив

СОПОТ - там където водят сърцето и душата на Велина Василева, зам. главен редактор на ELLE България.

"Разказвам ви за едно място, което не мога да нарека дестинация, а мой втори дом. Буквално!"

© личен архив

Тоскана

Галерия

Тоскана

iStock

САН ДЖИМИНЯНО – един ден под небето на ТОСКАНА с Десислава Найденова-Вичева, редактор лайфстайл в списание ELLE.

"Гледали ли сте филма „Под небето на Тоскана“, онзи с Даян Лейн и Раул Бова? Италия, слънце, вино, любов... Знам, че сте го гледали!"

© личен архив

ШРИ ЛАНКА, малкото бижу на Индийския океан с Кристиян Пижов, моден сътрудник на списание ELLE.

"Тук никой не изхвърля нищо: от един кокосов орех се прави основно ястие, напитка, посуда за хранене, въже и покривало, обелките от ориз се използват за наторяване, а листата от банан служат за подложни чинии."

В ELLE TRAVEL GUIDE 2019 ви очакват още историите на коафьора Любен Николов в Бордо, на дизайнерката-пътешественик Албена Александрова, приятелското пътуване до Маракеш а ла "Секът и градът" на Ива Александрова и др. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser