Преминете към основното съдържание

7 причини Secret D`Excellence да се превърне в любимия ни антиейдж серум

На Galenic не им беше никак трудно да ни убедят, че това е така

1. Обърнете внимание на активната съставка на Secret D`Excellence – снежното водорасло. То издържа на екстремно ниските температури в планината, като през зимата се заравя под снега и произвежда големи количества защитни агенти и молекули на оцеляването и дълголетието. Любопитен факт е, че през пролетта, когато снежното водорасло поглъща слънчеви лъчи, вода и минерали, то е зелено на цвят, а зимата става червено.

2. Чували ли сте за Klotho генът или генът на дълголетието? Е, серумът на Galenic и по-точно екстрактът от снежно водорасло действа директно върху него, като го стимулира да се мултиплицира в кожата. С до 365%! Тоест Secret D`Excellence обръща процеса на стареене и значително подмладява кожата. Освен това снежното водорасло има и антиоксидантно действие и стимулира синтеза на хиалуронова киселина, което също е много важно за младостта на кожата.

3. Secret D`Excellence съдържа и мощна комбинация от витамини – В3, известен със своите стимулиращи сиянието свойства, и антиоксидантните витамини Е и С. Добавете към това и свръх хидртиращото и изпълващо дуо от хиалуронова киселина и глицерин. Пудрените агенти пък придават кадифен завършек на кожата.

4. Формулата на серума също е изключително иновативна. Тя е изградена от специализирана матрица, в която е вграден ектрактът от снежно водорасло в максимална концентрация, така че цялостта му да бъде съхранена до момента на контакт с кожата.

5. Ефектът от серума се вижда веднага след първото нанасяне – тенът е по-равномерен, а сиянието на кожата е възстановено. След месец употреба кожата е по-стегната, а бръчките са намалени.

6. Резултатите не са за сметка на удоволствието при употреба. Ароматът преплита нотки от момина сълза, роза и цвят от касис, допълнени от жасмин в сърцето и база от мускусен кехлибар. Самата текстура е изключително ефирна и веднага попива в кожата.

7. Истински впечатляващи резултати обаче се постигат, когато комбинирате серума с крема Secret D`Excellence. Кожата е съвършена и сияеща от здраве.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser