Преминете към основното съдържание

7 трика за съблазняване... и техният обратен ефект

Редактор на ELLE ги тества върху гаджето си: какви са изводите?
© Shutterstock

Тотално объркани от хилядите „проверени“ съвети за съблазняване на мъже, които ни заливат от приятелки, списания, книги и интернет сайтове, още се чудим как да бъдем изкусителни всеки ден, всяка нощ. Александра Потър от ELLE направи тест на 7 популярни трика върху гаджето си и върху случайно избрани мъже. Дали те винаги действат? Оказа се, че „изпитаните“ рецепти не само че не са най-силният коз на жените, а, напротив – водят до пълно фиаско.

1. Gourmet среща

Храната и сексът са двете най-страхотни удоволствия...

... Направете си „пикник“ в леглото или там, където правите любов. Започнете да се храните един друг. Най-удачната храна в случая са големи парчета плод или зеленчук. Учените са открили, че жените се възбуждат най-много от аромата на краставицата.

Прекарването на вечерта в рязане на плодове и зеленчуци не ми се струва кой знае колко забавно. Любимият ме очаква нетърпеливо под завивките, докато ги подреждам в поднос ио му заявявам, че имам изненада за него. Влизам в ролята на доминиращия във връзката и заповядвам - да затвори очи и да отвори уста. Той се подчинява, а аз пъхвам парченце плод между зъбите му. „Какво е това? Ябълка ли е?“, опитва се да отгатне той. „Правя ти пикник, скъпи, ще ти подобри настроението“, мъркам като котка. И това действа! „Ти си страхотна“, прошепва той и ме целува. „Но не е ли по-добре да се храним един друг със сладолед?“ „Имам краставица“, предлагам флиртуващо аз. Огромна грешка! Направо наранявам мъжкото му его. „Опитваш се да намекнеш нещо ли?“, учудено пита той и после заявява: „Всъщност, изморен съм тази вечер!“ След това се обръща с гръб към мен и ме оставя да лежа самотно в моята половина на леглото с краставица в ръка. В този момент ми се ще да кажа на учените, че се съмнявам дълбоко във възбуждащия ефект на аромата на краставица върху жените.

2. Неузнаваема и прекрасна

Перфектна поддръжка…

... Няма жена, която да не желае да изглежда ослепително в очите на околните. Как обаче да постигне съвършенството?! Като използва рационалността на женската си същност.

Виктория Бекъм е емблематичен образ за перфектно поддържана жена. Поглеждайки тъжно към ботушите си от овча кожа, към кожените панталони и прозрачния си гланц за устни, откъсвам бързо лист от книгата й за успешен имидж и се понасям върху облаците на очарователността. Тази вечер имам среща с гаджето си в един бар. Обикновено се придвижвам с колело, но сега наемам такси, защото нося тясна като молив пола, невероятно високи токчета и чорапогащник, който придава дискретен блестящ камуфлаж на кожата ми. Прекрачвам сластно прага на бара и се чувствам като Мадона. Целувам своя мъж и поръчвам шампанско. Стресиран от напрегнатия ден в работата си, той изобщо не отбелязва промяната. Сядаме, но стърчаща дъсчица от дървения стол пуска бримка на чорапогащника ми. По дяволите! Опитвам да не мисля колко скъпо платих за него. Вместо това се опитвам да нанеса още един слой от зашеметяващото ми червено червило. Вадя го от дизайнерската си чантичка, но при отварянето й си счупвам един нокът... Час по-късно си давам сметка, че моята изрядна поддръжка води до нулев резултат. Моят мъж настоява да си тръгнем. Навън ръми дъждец, който за отрицателно време съсипва перфектно издуханата ми коса. Правя няколко крачки и токчето на марковите ми обувки се заклещва между паветата. Докато се мъча да го извадя, забелязвам, че се е обелило парченце кожа. Ооо, колко ми липсват ботушите от овча кожа!

3. Фетишистки стил

Облеченото отчасти тяло е много по-възбуждащо от чисто голото...

... дори и единственото, което носите, да е чифт обувки.

Приемам буквално това и започвам да се разсъбличам, крачейки из спалнята. Партньорът ми помага да довърша започнатото докрай. Страхотно! Значи вече е в настроение. Сваля ботушите ми, после джинсите и тъкмо в този момент го моля да ми обуе обратно ботушите на краката. „Студено ли ти е?“ пита той. Кокетно се усмихвам и казвам „Не!“, извивайки се в опит да сваля по-бързо бельото си. След няколкоминутна борба с бикините се разполагам в леглото. Повярвайте ми, не е лесно да направите това с каучукови подметки между завивките. По чаршафите остават грозни отпечатъци, затова рязко дръпвам краката си и... удрям с коляно своя любим. След инцидента евентуално мога да легна до него и да се правя на сексуално котенце, но всъщност се чувствам като идиот. Вместо да го даря със сексуална прегръдка, аз му бих шута.

© Shutterstock

4. Ловни инстинкти

Нарисувайте с отмиващ се маркер по тялото си ясно очертани стрелки...

... Когато той ви съблече, ще открие карта на всичките точки на вашето удоволствие.

Не умея да се справям с посоките - дайте ми карта и ще ви покажа грешния път. Но мъжете по природа би следвало да притежават вътрешен компас. Много от нас биха се наслаждавали на по-дълготрайно удоволствие, ако те разполагаха с пълната азбука на нашите точки на страстта. Така че с нетърпение очаквам реакцията на своя приятел, когато върху цялото ми тяло открие изрисувани хиксове, точки и стрелки. Когато се озоваваме в леглото и той вижда картинката, въздъхва тежко: „О, скъпа, какво се е случило?“ Поглеждам към ръката си и виждам „рисунките“. Нямах отмиващ се маркер и използвах туша от очната си линия. Тя се бе размазала и бе образувала петно, наподобяващо голяма синина от натъртване.

5. Игра на думи

Флиртувайте с думи, за да задвижите на луди сексуални обороти нощта си...

... Започнете вечерта, като му изпращате съобщения на мобилния телефон, още преди да сте се срещнали. Опитайте с: „Чувствам как цялата горя!“, „Ще ме уловиш чисто гола!“ или „Нека го направим под душа!

Това е толкова евтино! Опасявам се, че съм по-склонна да върна феминизма с четвърт век назад, но в името на експеримента решавам да опитам. Час преди гаджето ми да дойде да ме вземе за вечеря, се потапям във ваната, слагам си маска на лицето и докато чакам определените минути на действието й, изпращам първото съобщение: „Чувствам как цялата горя!“ Минута по-късно телефонът ми избръмчава. Искрено съм учудена, защото знам, че той никак не си пада по писането на съобщения. „Температура ли имаш?“, е изписано в отговора му. Опитвам отново: „Всъщност, когато дойдеш, ще ме уловиш чисто гола!“. Репликата му е: „Не се притеснявай, и без това закъснявам“. Добре, нека пробвам с последното: „Току-що излизам изпод душа и нямам търпение да те видя“. Този път телефонът ми звъни. Той е. „Не допусках, че ще звъннеш,“ кресвам аз. „Разменянето на съобщения е толкова досадно, предпочитам да звънна,“ се оплаква той. Следва мълчание. „Виж, може би е по-добре да отложим всичко за някоя друга нощ, след като не се чувстваш добре.“ В този момент направо откачам!

6. Пробен шанс

Никога не отхвърляйте възможност за среща...

...Ако сте в супермаркета и забележите красив мъж, който пазарува само за себе си, непременно го попитайте каква е разликата между райската и обикновената ябълка. Или просто му пуснете флиртуваща усмивчица.

Да, аз имам сериозна връзка, но за ELLE ще се направя на флиртаджийка. Затова и отивам в супермаркета, с цел да си „напазарувам“ някой красавец. Светът изглежда пълен с мъже с деца, докато най-накрая успявам да съзра Него. Оглежда внимателно пъпешите, няма брачна халка и носи парче замразено месо в кошницата си. Бинго! Чувствам се като кълбо от нерви, но правя смела крачка към него и вадя съблазнителния си тембър: „Извинете?“ Той ме оглежда от глава до пети, а аз продължавам: „Ммм... бихте ли ми разяснили разликата между обикновената и райската ябълка?“ Мъжът ме глежда подозрително и поклаща глава в знак, че няма и идея. Опитвам се да отговоря духовито: „Аз също!“ Пробвам се да докарам флиртаджийска усмивчица. В това време той се оглежда за скритата камера, представяйки си, че е станал жертва на някое телевизионно шоу, и стремглаво се втурва към касата.

7. Край на всички срещи!

Накажете го! Елегантно изключете бутона му...

...Ох, загубена съм!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser