Преминете към основното съдържание

7 вдъхновяващи акаунта в Instagram за здравословно хранене

Дали тези снимки ще ви откажат от захарта?

Да следите за здравето си, за това с какво се храните и как се движите никога не е било толкова модерно, колкото днес. Постепенно рафтовете на магазините се заемат с био продукти, а количеството на веган ресторантите расте. И все пак не е лесно да се откажем от вредните храни. Ако успеем с месото, захарта ще ни затрудни. А какво да кажем за излишните консерванти и мазнини? Селектирахме 7 Instagram акаунта, които ще ви докажат, че не е толкова сложно да се храните здравословно.

@sproutedkitchen

© sproutedkitchen

Ако сте се отказали от тестото и все още ви е трудно, Сара ще ви помогне да приготвите десерти и фритата, без да използвате вредни съставки. Сигурно е едно – ще станат вкусни и оригинални!

@dollyandoatmeal

© dollyandoatmeal

Веганската кухня понякога изглежда още по-вкусна в сравнение с бургерите - този акаунт е доказателство. Тук ще узнаете как да направите веган пица, най-вкусната картофена салата със сос песто и не само.

@thefirstmess

© thefirstmess

В профила на Лора Райт ще видите много естетични и апетитни снимки на храна и рискът да ги разглеждате в продължение на час е голям.

@nutritionstripped

© nutritionstripped

Създателката на този акаунт споделя рецепти за диетични фалафели, шейк с оризово мляко и рецепти за различни млечни коктейли, които ще ви лишат от излишните килограми и ще повдигнат настроението ви.

@run_wilde

© run_wilde

Веган кухня с азиатски нотки – фантазията на създателката на този акаунт е огормна. Има десетки идеи за закуски например.

@_amyglen

© @_amyglen

Бананови палачинки, десетки варианти на кус кус и киноа и идеи за здравословни бургери – този акаунт ви е достатъчен, ако дори току-що навлизате в здравословното хранене.

@iquitsugar

© iquitsugar

Ако често влизате в този акаунт, по-лесно ще се откажете от захарта. Възможно е на много от вас тази идея да изглежда спартанска , но няма такъв, който да е спрял захарта и да не се е почувствал по-добре. Както показва практиката, в света има много продукти, които са вкусни и разнообразни, без да съдържат захар. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser