Преминете към основното съдържание

75% от браковете се разпадат заради избора на тази песен за първи сватбен танц

Да не кажете, че не сме ви предупредили!

От избора на перфектната сватбена рокля до подреждането на местата за сядане на вашите гости, планирането на големия ви ден не е лесна задача. Но се оказва, че трябва да се обърне голямо внимание и на избора на песен за първия танц на булката и младоженеца, защото щастието на младоженците почти пряко зависи от това.

Според скорошно проучване на OnBuy, редица популярни мелодии, които обикновено се пускат на сватби, често обричат младоженците на бърз развод. Изследователите попитали 5544 души по света каква мелодия са избрали за първи сватбен танц и какво е настоящото им семейно положение. След това те класипали 25-те най-добри песни за танц и изчислили процента на вероятността браковете, започнали с тях, да са щастливи.

Оказало се, че най-популярната песен за първи сватбен танц е Can’t Help Falling in Love на Елвис Пресли: 10,48% от анкетираните са я избрали за своето тържество. Най-„щастливата” песен за първия танц е „Can You Feel the Love Tonight“ на Елтън Джон: 77% от анкетираните, които са я избрали за церемонията си, все още са женени. А най-"нещастната" композиция за сватбено тържество е Little Things на One Direction: 75% от респондентите, които са танцували на нея в своя сватбен ден, впоследствие са се разделили.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser