Преминете към основното съдържание

8 причини да искам златна грижа за косата си точно сега

И една единствена причина да харесам обновената серия Absolut Repair Gold на L'Oréal Professionnel – тя работи!
© Мария Георгиева

Грижа се за косата си и се опитвам да я щадя, доколкото мога. Но не съм от жените, които прекарват часове във фризьорския салон. Особено през лятото – моят номадски сезон. Времето, в което имам причина да искам златна грижа за косата си, като обновената серия за изтощена коса Absolut Repair Gold на L'Oréal Professionnel. И то повече от една причина:

1. Защото професионалистите обичат да разчитат на професионалисти, а серията Absolut Repair Gold на L'Oréal Professionnel за моментално възстановяване по повърхността на косъма е представена точно така – като експертна грижа. Разбира се, тествам я, за да се уверя!

2. Защото през лятото нямам време за фризьорски салони и искам експертната грижа вкъщи. Искам я сега и веднага. Искам тя да работи, аз да си почивам. Искам да е бързо, лесно и удобно. И да си поствам снимки #IWokeupLikeThis!

3. Защото, колкото и да пазя косата си през лятото, слънцето, басейните и морето не са толкова отговорни към нея, напротив – бързо изпиват силите й, краищата стават сухи, губи се блясъкът.

4. Защото не е честно сутрин аз да пия кафе, а да не се сещам, че и косата ми има нужда от енергия.

5. Защото искам сигурна, но невидима защита през деня. Обичам да усещам вятъра как флиртува с косата ми.

6. Защото в безоблачните летни дни искам не само тенът, но и косата ми да блести. 

7. Защото рядко използвам сешоар, но искам косата ми да бъде гладка, каквато е, когато е възстановена, здрава и хидратирана.

8. Защото обичам летните залези, когато всичко е окъпано в 24-каратов блясък. Златната маска ми напомня точно за тези любими мигове.

И една единствена причина да харесам обновената серия Absolut Repair Gold на L'Oréal Professionnel – тя работи!

От седмица тествам шампоана с обновена формула, новата маска и разкрасяващия многофункционален спрей от обновената серия за моментално възстановяване на изтощена коса Absolut Repair Gold на L'Oréal Professionnel. Златна киноа и пшеничен протеин са звездните съставки във всички продукти от гамата.

Шампоанът с обновена формула за моментално възстановяване е деликатен – не изсушава и не утежнява косата, като я оставя мека и блестяща.

Новата маска за моментално възстановяване на изтощената коса със златна гелообразна текстура действа супер бързо – ефектът се вижда от първия път.

  • Моят принцип на нанасяне: количество, колкото е дебелината на косата, вързана на опашка, разделяне на измитата коса на 4 големи кичура, втриване по дължината на всеки от тези кичури, усукване и найлонова шапка за 5 минути.

Разкрасяващият многофункционален спрей 10-В-1 без изплакване улеснява разресването, дава мекота, предпазва косата от увреждане при използването на топлинни уреди, но след шампоана и маската лично аз нямам нужда от сешоар или преса – всеки косъм е достатъчно бляскав и гладък. Използвам спрея, за да предпазя косата си от вредното въздействие на околната среда.

Обновената серия Absolut Repair Gold ще откриете във фризьорските салони L'Oréal Professionnel.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser