Преминете към основното съдържание

8 съвременни икони на стила

Оливия Палермо (@oliviapalermo) - 
Последователи в Instagram: 2 300 000

Голяма популярност известната красавица придобива в реалити шоуто „Градът“ на MTV, макар днес Оливия да е известна не като тв звезда, а като стилна и модерна звезда от модните седмици и притежателка на мултибрандов гардероб. Женствените й образи с ефирни рокли и обемни бижута и незаменимите й обувки Saint Laurent й печелят прозвището fashionable. Но от 2008 г. Тя не е променила един аксесоар, който винаги държи за ръка – това е съпругът й моделът Йоханес Хюбл.

1 от 15

Оливия Палермо (@oliviapalermo) - Последователи в Instagram: 2 300 000 Голяма популярност известната красавица придобива в реалити шоуто „Градът“ на MTV, макар днес Оливия да е известна не като тв звезда, а като стилна и модерна звезда от модните седмици и притежателка на мултибрандов гардероб. Женствените й образи с ефирни рокли и обемни бижута и незаменимите й обувки Saint Laurent й печелят прозвището fashionable. Но от 2008 г. Тя не е променила един аксесоар, който винаги държи за ръка – това е съпругът й моделът Йоханес Хюбл.

© SplashСвързани статии
Те са еталон в света на модата

9 модни икони, които са най-следвани в Instagram

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser