Преминете към основното съдържание

9 горещи сърфистки в Instagram

Снимките им ни зареждат с енергия за живот

Лятото не предлага само гледки на красиви тела в модерни бански. Лятото предлага предизвикателства и динамика. Ние се вдъхновяваме именно от такива смели и различни жени като сърфистките. И следваме някои от профилите им в Instagram.

За сърфинг имате нужда от три неща – удобен бански, идеална вълна и добър учител. Или най-малко от привлекателен човек, който ще ви вдъхнови със своя пример за нови постижения. За бански се вдъхновяваме в колекциите на Body Glove Girl, Abysse и Cynthia Rowley. Идеалните вълни са на хавайския остров Оаху, както ни съветва страстната сърфистка и модел на Victoria's Secret Сара Сампайо.

Сара Сампайо 

@sarasampaio

Сара Сампайо

Истинските вдъхновителки обаче са темпераментните и секси сърфистки – принцесите на морето и русалките на водните стихии. Следим някои от тях в Instagram и препоръчваме да надниквате и вие понякога в профилите им, за да се зареждате с енергия за живот.

Татяна Уестън-Уеб

@ tativest

© @ tativest, Татяна Уестън-Уеб

Ники ван Дайк

@ nikivandiyk

© @ nikivandiyk, Ники ван Дайк

Вижте още сърфистки за вдъхновение в галерията. 

Автор Люба Вангелова 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser