Преминете към основното съдържание

А вие носите ли безжични слушалки по време на секс?

Проучване показва, че това е някакъв нов тренд в леглото
© iStock

Музиката по време на секс винаги помага, но ако е нежна и само за фон, а не ако звучи директно в ушите през Bluetooth слушалки. Поне така би трябвало да бъде. Но не и според резултатите от скурошно проучване, проведено от сайта TickPick.

Те направили анкета сред повече от 1000 души, които "обичат да слушат музика и са сексуално активни", в която включили въпроси за музикалните предпочитания и връзката им с любовния живот. Така се оказало, че 17% от тях не свалят безжичните слушалки по време на секс. Но дали това е някаква нова сексуална тенденция? Или чисто и просто мързел и крайно срастване с новите технологии?


3 ПРАВИЛА ЗА НЕЗАБРАВИМ СЕКС


Няма много голям смисъл да разсъждаваме само върху тази статистика. Затова ви даваме още интересни факти от проучването на TickPick, които също имат нужда от анализ.

  • Хората, които слушат кънтри, имат най-задоволителен сексуален живот.
  • Близо 1 от 4 фена на този стил музика са плакали по време на секс.
  • Партньори, които имат еднакъв музикален вкус, правят секс по-често от тези, които имат различни музикални предпочитания.
  • Почитателите на елекстронната музика имат най-много сексуални фетиши.
  • За разлика от феновете на класическия рок, които са най-консервативни в секса.
  • Почти всички почитатели на метъла използват контрацептиви по време на секс.
  • Докато само половината от феновете на кънтри музиката слагат презерватив.
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser