Преминете към основното съдържание

А вие, вие какво бихте направили за любовта?

DIOR събра Натали Портман, Чарлийз Терон, Дженифър Лорънс, Ева Херцигова, Джони Деп и още куп звезди заедно, за да стартира видео щафета #DiorLoveChain с благотворителна цел

Сложете си ръка на сърцето, включете камерата и си признайте на какво сте готови за любовта! Първо, за да станете част от отбора на Натали Портман, Чарлийз Терон, Дженифър Лорънс, Ева Херцигова, Джони Деп, Робърт Патинсън и още куп звезди, които вече записаха своите отговори. Второ, за да поемете и предадете щафетата на #DiorLoveChain. Трето, за да подкрепите благотворителната кауза на We Charity по този начин. И не на последно място, за да имате шанс вашият видео пост, ако е достатъчно креативен и оригинален, да бъде републикуван на Dior.com и включен в пътуващата изложба на Dior, която през 2018 г. ще стартира от Шанхай, Китай.

#DiorLoveChain започва да набира скорост от 27 август с вдъхновяващото видео, в което участват не само звезди, но и инфлуенсъри, млади артисти и най-обикновени хора:

Поемете от тях щафетата и запишете ваш клип с отговор на въпроса: „And you, what would you do for love?”. Във видеото може да участвате сами или заедно с приятели. Ако искате, пред камерата може да пеете, рисувате, танцувате... Всичко, което ще помогне на видеото ви да се открои, да има вайръл ефект върху последователите ви и да бъде забелязано от Dior. На финала на клипа номинирайте хора, които обичате, за да ги предизвикате да поемат щафетата и да запишат техните видео отговори. Публикувайте вашето видео в социалните мрежи с хаштаг #DiorLoveChain и вече сте в играта!

© ZELINDA ZANICHELLI

Инициативата е с благотворителна цел – за всяко видео, публикувано в социалните мрежи с хаштага #DiorLoveChain, от Dior ще даряват по 1 американски долар на We Charity, част от We Movement. Канадската благотворителна организация работи за подобряване на образованието и медицинските грижи в бедните и развиващи се страни, на този етап в 9 държави в Южна Америка, Африка и Азия. В момента Dior Love Chain заедно с актрисата Натали Портман са ангажирани с каузата на We Schools в Кения, за да осигурят по-добро образование на младите момичета в страната.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser