Преминете към основното съдържание

Абонирайте се за ELLE и спечелете супер крем за лице!

Освен че плащате по-малко за 12 броя годишно, 200 от вас ще получат специален подарък – иновативния нежен крем за почистване на пори Osmoclean на ESTHEDERM

Колкото повече, толкова повече – как да не харесваме тези думи на Мечо Пух точно сега, броени седмици преди Коледа, когато е време за приятни изненади и подаръци! Като предложението, което идва от нас: абонирайте се за списание ELLE и спечелете супер крем за лице!

Първо, така ще спестите от годишния си бюджет, защото вместо 71,88 лв, ще платите само 44,95 лв. за 12 броя. Второ, ще получите още: 200 от вас ще спечелят специален подарък – иновативния нежен крем за почистване на пори Osmoclean на ESTHEDERM.

Нежен крем за почистване на пори Osmoclean на ESTHEDERM

Нежният крем за почистване на пори на ESTHEDERM е истински ритуал за красота у дома. Той почиства порите в дълбочина и прави кожата мека, чиста, гладка и сияйна. Патентът с клетъчна вода стимулира клетъчния метаболизъм, повишава притока на кислород и естествените защитни механизми на кожата. Нанесете върху суха кожа с лек масаж по лицето и шията и след това изплакнете с вода. Подходящ е за всеки тип кожа, дори и за чувствителна.

Офертата е валидна само на abo.sbb.bg от 20 ноември 2018 г. до 10 януари 2019 г. за годишни абонаменти за 2019 г., сключени през абонаментния сайт на СББ Медиа.

ВАЖНО! При попълване на полетата за абонамент в полето КОД ЗА ОТСТЪПКА трябва задължително да въведете: ESTHEDERM.

200 абонати, които ще получат OSMOCLEAN Gentle Deep Pore Cleanser на Esthederm, ще бъдат избрани на случаен принцип и уведомени с имейл до 19 януари 2019 г.

Абонаментен център:

abo.sbb.bg

080012321, 02 4016849 и

abonamenti@sbb.bg

 

Със сключването на абонамент абонатът се съгласява с общите условия на SBB Media, публикувани в интернет на abo.sbb.bg

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser