Преминете към основното съдържание

Адел пред Опра – откровено за развода, алкохола и новия живот

Вчера по CBS бе излъчено интервюто на Опра Уинфри с Адел, в което певицата разказа за промените в личния си живот, новата любов и за много други неща.

Адел, която вече каза, че изключително трудно е преживяла развода със съпруга си Саймън Конецки, призна, че е била объркана, защото бракът й не се е получил.

„Имам чувството, че показах неуважение, като се ожених бързо и след това подадох молба за развод също толкова бързо. Просто съм обезкуражена, че бракът ми не се получи.”

Адел говори с изключително топли чувства за бившия си съпруг, с когото заедно отглеждат деветгодишния си син Анджело, и каза, че той буквално й спасил живота, когато го срещнала.

„Той се появи в момента, в който стабилността, която с Анджело ми дадоха, ми беше много необходима.”

Звездата сподели още, че е имала проблеми с алкохола. По време на развода, тя успява да се отърве от зависимостта и това, според нея, й е помогнало да научи повече за себе си.

„Веднага щом разбрах, че трябва да работя върху себе си, спрях да пия и започнах да спортувам много”, отбеляза тя.

Певицата се занимава активно със спорт, но според думите й е започнала да тренира не поради желание да отслабне, а защото била притеснена.

„Имах ужасни пристъпи на тревожност, след като се разведох. Това ме Бях много объркана и се чувствах така, сякаш не контролирам тялото си.”

Разгорещените дискусии в социалните мрежи, свързани с отслабването й, изобщо не я притесняват.

„През цялата ми кариера тялото ми е било обект на обсъждане. Твърде дебела бях, твърде ниска, "секси" или не, или нещо друго - никога не съм приемала хората спрямо външния им вид . И преди, и сега аз подкрепям бодипозитивизма.”, каза певицата.

Говорейки за новото си гадже Рич Пол, Адел го нарече много умен и забавен и отбеляза, че това е първата й връзка, в която се влюбва в себе си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser