Преминете към основното съдържание

Адел призна, че боготвори Бионсе

И нашите идоли имат свои любимци
Адел обожава Бионсе
Адел обожава Бионсе © Instagram

Адел може и да е сред най-популярните музикални звезди в момента, а с последния си албум да счупи няколко рекорда, но и тя има своите идоли. Които, както сама признава, истински боготвори. 

Британката призна, че е голям фен на Бионсе, а последният албум на тъмнокожата певица Lemonade, направо я е побъркал. "Останах без думи. Бионсе е най-вдъхновяващата личност, която съм имала удоволствието на боготворя. Нейният талант, красота, класа и етика в работата са невероятни. Толкова много те ценя. Благодаря на Бога за Бионсе", написа в профила си в Instagram Адел след дебюта на новия албум на Кралица Би. 

© Instagram, Адел обожава Бионсе

Миналата година изпълнителката на хита Hello опроверга клюките, че е отказала на предложение на Бионсе да запишат общо парче. "Никога не бих проявила подобно неуважение към нея. Божичко, аз съм й толкова голям фен. Ще я харесвам, докато умра", призна Адел. "Който е пуснал този слух, трябва да се надсмее над самия себе си, защото всички, които ме познават са наясно, че най-важният човек в живота ми след детето ми е Бионсе."  

Е, остава да видим дали тъмнокожата певица няма да изненада колежката си за рождения ден, като в действителност й предложи да запишат общо парче. Тя вече показа уважението си към Адел, като реши да забави с няколко месеца излизането на собствения си албум Lemonade, за да може британката да се наслади на успеха от собствения си продукт, който пусна след 3-годишна пауза. 

В ексклузивно интервю за ELLE Бионсе пък разкрива всичко за музиката, живота си и модната линия, която прави в момента. 

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser