Преминете към основното съдържание

Адел разказа коя книга й е помогнала да отслабне

И не става въпрос за книга за хранене, а за важен психологически труд

Известно е, че Адел публикува изключително рядко снимки в своя Instagram профил. Ето че преди дни се появи още един неин пост - този път нямаше сензационен кадър на новото й тяло.

Адел посвети публикацията си на връзката с тялото и разкри основната тайна: тя дължи голяма част от трансформацията си на една важна книга. Става дума за биографичната история на Гленън Дойл „Untamed“. В мемоарите си авторката споделя своята собствена история за борбата с алкохолизма и булимията и как можете да станете щастливи, ако забравите за наложените от обществото стандарти.

„Ако сте готови, тази книга ще размърда мозъка ви и ще накара душата ви да крещи“, пише Адел. - След като прочетох тази книга, се приех напълно! И сега се чувствам така, сякаш за първи път съм в тялото си. Прочетете я. Изживей я. Практикувайте я. Добрият живот е тежък живот! Четете тази книга с маркер в ръка, за да си отбелязвате, защото ще искате да се върнете към нея, повярвайте ми! Не знаех и не мислех, че съм напълно отговорна за собствената си радост, щастие и свобода !! "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser