Преминете към основното съдържание

Адел: Трудно съчетавам майчинството и кариерата

Тя е щастлива, че е създала сина си Анджело
Адел
Адел © Getty images

Адел се завърна триумфално на музикалната сцена, като новият й албум и първият сингъл от него Hello счупиха всевъзможни рекорди.

Оказа се обаче, че сблъсъкът с повторния си успех и ангажиментите покрай случващото се в кариерата й в момента, я лишава от време с детето й. Именно заради сина си Анджело, Адел си взе тригодишна пауза, в която двамата с половинката й Саймън да се грижат за мъника. Сега тя признава, че трудно успява да съчетае ангажиментите и майчинството.

„Онзи ден си мислих: „Боже, пак ми е трудно, този път и с дете.“ Нямам време за себе си, защото съм заета с хиляди неща, а през свободното си време съм с него. След което обаче се замислих, че Анджело успява да ме държи спокойна с всичко случващо се“, споделя в интервю Адел.

По думите на певицата синът й успява да й помогне да се чувства по-уверена в себе си и в работата си. „Той ме кара да се гордея със себе си и да се харесвам толкова много. Винаги съм се харесвала. Но се гордея със себе си, че го създадох“, допълва Адел.

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

новини , дете , Адел
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser