Преминете към основното съдържание

Адел: „Трябваше да се разведа много по-рано!”

Певицата призна, че отлагането на развода е било огромна грешка.

Адел продължава да промотира третия си студиен албум "30", който ще излезе на 19 ноември. Преди ден певицата посети няколко радиостанции една след друга и разказа за трудните житейски събития, които са я тласнали да запише нов диск. Става въпрос за развода на Адел с американския бизнесмен Саймън Конеки, който се случи през 2019 година.

Пред австралийската радиостанция Carrie & Tommy Адел призна, че е била много разстроена от раздялата и е страдала дълго време от пристъпи на паник атаки, които се опитала да скрие от деветгодишния си син Анджело. Певицата описва един от тези ужасни епизоди в песен от новия албум, която посвещава на сина си. В същата песен Адел включва гласово съобщение до своя приятелка, което записала в състояние на тревога.

„Ще бъде в песента за сина ми, в самия край. Тогава наистина се уплаших. Имах пристъп на паника и се обадих на най -добрата си приятелка, за да поговоря с нея за това, но тя не отговори! Това хвърля светлина върху много моменти ... В останалата част от песента казвам, че мога да спра да се преструвам на смела само когато сложа сина си да спи.

Певицата изрази надежда, че албумът "30" години ще помогне на сина й Анджело да разбере по -добре защо родителите му не са могли да останат заедно и признава, че подобна песен е щяла да бъде полезна и за нея, когато е била момиче - родителите на Адел се разделилят, когато тя е много малка, а баща й Адел не е общувал с нея по време на юношеските й години.

Адел се появи и в Heart Radio, кадето призна, че разводът със Саймън Конеки (те бяха заедно около осем години) е трябвало да се случи дори по-рано:

„Това беше закъсняло решение. Всичко беше много изтощително. Разводът отне много от енергията ми, но аз успях отделя необходимото време. Колкото повече го отлагате, толкова по-зле става, а аз отлагах няколко години. Сега се чувствам спокойна, както никога досега. Така че бих казала, че преминаването през всички тези глупости наистина си заслужава.”

Следващия месец на Адел й предстои по-откровен разговор. Пет дни преди излизането на албума CBS ще излъчи двучасово специално предаване на Шоуто на Опра Уинфри, озаглавено Adele One Night Only. Очаква се певицата да говори подробно за развода, майчинството и отслабването.

Още по етикети

Адел , развод , албум
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser