Преминете към основното съдържание

аdidas Originals представя NOVA Tubular

Свободни силуети, необикновени цветови гами и уникален подход към стил и кройка се съчетават, за да създадат модели, които са израз на прогресивната мода

adidas Originals представя най-новата част от колекцията облекла NOVA Tubular за мъже и жени. Надграждайки предходните модели на adidas и отличителни моменти в историята на спортните облекла, уникалното им съчетание в колекцията NOVA Tubular достига връх като добре премислено изражение на модерните перспективи за стил.

Свободни силуети, необикновени цветови гами и уникален подход към стил и кройка се съчетават, за да създадат модели, които са израз на прогресивната мода, която обаче предизвиква да бъде носена, и то веднага.

В мъжката гама този характер се проявява чрез разнообразие от подходящи за климата облекла, включително ветроустойчиви спортни горнища и панталони, суетшърти с обло деколте и класически тениски. Цветовете варират между класическите светло сиво и черно, охра и тъмно зелено, създавайки гама, която улавя модерното мъжко облекло и стил в спокойна, носталгична палитра.

За дамите същият характер е приложен в селекция от женствени силуети, като клинове, горнища с качулки, суетшърти и поли. Контрастираща палитра от маслинено, морско синьо и розово създават уникална разлика спрямо мъжката гама, а детайлният и елегантен брандинг и тоналните графики добавят консистенция към изисканата гама. В своята цялост колекцията NOVA Tubular създава неочаквана нова конфигурация от установените спортни облекла adidas, готови за нуждите на модерните методи за стил. 

               ФАРЕЛ УИЛЯМС С КОЛЕКЦИЯ ADIDAS TENNIS

Още по етикети

колекция , adidas Originals
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser