Преминете към основното съдържание

adidas Originals ще снима градските номади в София

Спортният бранд представя изцяло нова концепция за облекло за сезон есен/зима 2017
© adidas Originals

Колекцията облекла NMD трансформира класическите силуети от градския живот в утилитарни облекла, изпипани до последния детайл чрез използването на модерни тъкани, прогресивни конструкции и подходи в изработката на дрехите. 

adidas Originals транслира философията за напредничаво мислене, принадлежаща на единствените по рода си серии обувки NMD (мъжка, дамска и детска колекция).

Това са продукти, които предизвикват градското облекло да достигне своята най-прогресивна форма. 

© adidas Originals, Ирина Денева

За да отбележи новите попълнения в NMD колекцията, adidas Originals предоставя възможност на своите фенове да участват в безплатна фотосесия с популярния моден блогър и ТВ водещ Ирина Денева.

Мястото за среща е емблематична за столицата пространство – изрисувана с графити стена на ул. Дякон Игнатий пред Централна поща на 14 юли от 17 до 20 часа.

© adidas Originals

Любителите на спортните обувки и аксесоари ще имат възможността да се снимат, изглеждайки модерно и авангардно на фона на автентична градска графити среда. Те ще могат да получат своите снимки в магазина на adidas Originals в Mall of Sofia, ниво 0.

Освен снимките от персоналната си фотосесия, всеки столичен номад ще има възможността да участва в томбола за чифт обувки NMD oт колекция есен/зима 2017, след като се чекира с апликацията на Фейсбук в магазин Originals.  

© adidas Originals

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser