Преминете към основното съдържание

adidas пуска спортна обувка с подметка, изработена с помощта на светлина и кислород

FUTURECRAFT 4D е първата в света спортна обувка, която е проектирана да осигури контролируемо възвръщане на енергията

аdidas обяви официалното пускане в продажба на FUTURECRAFT 4D, първата в света спортна обувка с подметка, изработена с помощта на светлина и кислород, използвайки технологията Digital Light Synthesis.

FUTURECRAFT 4D е плод на adidas FUTURECRAFT - пътешествието на марката към бъдещето чрез изследване на нови технологии, дизайн и колаборации, за да осигури най-доброто за всеки атлет.

Показана за първи път през април 2017 г. като концептуален модел в ограничени бройки, FUTURECRAFT 4D ще бъде в продажба от 18-ти януари 2018 г. 

Проектирана, използвайки резултати от събирани данни за бягането, и създадена с технологията на CARBON Digital Light Synthesis, подметката на FUTURECRAFT 4D е от един компонент, предлагащ прецизно проектирани зони, които отговарят на различните нужди на бягането, като движение, омекотяване, стабилност и комфорт. Подметката се състои от над 20 000 подпори, които могат да бъдат индивидуално настроени, за да осигурят повече контрол на възвръщането на енергията, необходим за конкретна функция. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser