Преминете към основното съдържание

ADIDAS UltraBOOST X В МИСТЕРИОЗНО СИНЬО

ADIDAS представи UltraBOOST X в нова цветова комбинация
© adidas

Тя тича. 

Бяга през градската джунгла, за да стигне до офиса. Спринтира, за да стигне до поредния си полет. Бяга за развитие, бяга за здраве, но по-често, бяга за удоволствие. 

И докато стремглаво се впуска по очертанията на пътя, докато покорява нови върхове и намира заобиколни маршрути, тя иска две неща - стил и комфорт.  

Защото, в този маратон, тя иска да е в най-добрата си форма, защото както казват от adidas със следващото бягане, тя става все по-велика. 

Не разбираме, защо някой ще се чуди, какво толкова искаме жените. Искаме да стъпваме върху облаци. Това иска съвременната жена - с най-модерните обувки да бяга напред, но и да й е удобно.  

© adidas

Бягането е начин на живот. То повдига тонуса, намалява стреса и дори може да ти удължи живота. 

Смеем да твърдим, че лансиран по-рано тази година, UltraBOOST X е върховото постижение на adidas в спортните обувки за жени. Те се напасват по уникалната форма на дамското стъпало и са проектирани да помагат на жените да стават по-добри с всяко следващо бягане.  

Обувката е създадена за жени, с фокус върху местата, които най-много се нуждаят от стабилност по време на бягане и зоните, в които стъпало се нуждае от естествено разширение.

И говорейки за "в крак с тенденциите", adidas Running добави завладяваща окото мистериозно синя цветова комбинация към колекцията UltraBOOST X, предлагайки на жените свеж, нов начин да се откроят докато тичат.

© adidas

Водещите иновации в модела UltraBOOST X 

Харесваме ги, защото адаптивният свод на UltraBOOST X e проектиран да следва извивката на женското стъпало. И, тъй като искаме да стигнем и облаците, пяната BOOST на подметката Stretch Web  довършва дизайна като осигуряваща добро сцепление при тичане в града, независимо от атмосферните условия.

От adidas са се погрижили за всичко, оставяйки ни само да си настроим плейлиста с музика за бягане.

Ready. Set. Go!  

© adidas

Обувките аdidas #UltraBOOSTX са вече налични в магазините.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser