Преминете към основното съдържание

Адриана Лима няма да напуска Victoria's Secret

Въпреки това, което е заявила в Инстаграм

На 11-ти декември в Instagram акаунта на бразилския топ модел и ангел на Victoria's Secret Адриана Лима се появи скриншот на нейно отворено писмо, в което тя говори за бодипозитивизъм и как индустрията, в която работи манипулира и кара жените да не се чувстват достатъчно добре в тялото си.

Фенове забелязаха, че към момента на публикуването на писмото Лима е спряла да следи профила на Victoria's Secret в социалната мрежа и го свързаха с отказа на модела да работи с марката.

Вчера, агентът на Адриана даде коментар за списание People, "Както Адриана спомена в публикацията си, неотдавна тя е получила предложение, чиито условия не я удовлетворяваха. Тя се радва да има възможността да работи с всички марки, с които си сътрудничи, включително и с Victoria's Secret."

People напомня, че след шоутото на Victoria's Secret в Шанхай, на въпроса колко години планира да си сътрудничи с марката, Адриана отговори,  "Две години. Може би по-дълго, не знам. Това зависи от природата. Тренирам, здравa съм, така че нека видим какво ще се случи с тялото ми."

Victoria's Secret x Balmain

Галерия

Victoria's Secret x Balmain

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser