Преминете към основното съдържание

Адриана Лима вече не следва Victoria's Secret

"Няма повече да се събличам без кауза", споделя бразилският топмодел в Инстаграма си
© getty

В социалната мрежа на модела и ангел на Victoria's Secret Андриана Лима се появи скриншот на отворено писмо. Феновете забелязаха, че към момента на публикуването Лима е спряла да следва профила на Victoria's Secret, което е свързано с отказа на модела да работи с марката.

В писмото Адриана признава: "Ако нямате нищо против, искам да ви подкрепя. Имам собствени проблеми и комплекси, вече не се страхувам да говоря за тях, те са част от мен."

"Не можем да продължаваме да живеем в свят с такива повърхностни ценности, не е честно, не е физически и психически здравословно какво ни кара бъдем обществото като ни диктува как да се държим, как да изглеждаме ... Искам да променя това в името на баба ми и майка ми"- пише Адриана.


С ТЯЛО КАТО НА VICTORIA'S SECRET МОДЕЛ


Тя продължава: "Ще направя тази промяна и ще започна със себе си. Отказвам да приема това! Аз съм с вас и ще се боря за вас. Нека да променим този свят, по дяволите. Извинявам се, че прескочих границата."

Постът на модела обяснява, че причината за изявлението е в отговор на едно "секси" видео с нейно участие: "Нещо се промени в мен, когато един приятел ми сподели, че не е доволна от тялото си. Замислих се, че всеки ден се събуждам, и мисля за това как изглеждам и как ще ме третират на работа. В този момент осъзнах, че повечето жени всяка сутрин се опитват да съчетаят стереотипа наложен от обществото, социалните мрежи и модата."

Лима заключи текста с фразата: "Няма повече да се събличам без кауза".

Balmain X Victoria's Secret

Галерия

Balmain X Victoria's Secret

Victoria's Secret

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser