Преминете към основното съдържание

Агент 007 се завръща в зала „България“

Нова среща с музиката от филмите за Джеймс Бонд се задава този уикенд!
Ягода, Криста и Милица Гладнишка
Ягода, Криста и Милица Гладнишка

„Skyfall“, „Diamonds Are Forever“, „The World Is Not Enough“ и още емблематични песни от култовата сага за британския шпионин ще звучат на 10 февруари под палката на маестро Найден Тодоров в изпълнение на Софийската филхармония.

„Момичетата на Бонд“ на сцената – Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева, Криста – ще бъдат придружени от „агентите“ Боби Косатката и Живко Станев, за да пресъздадат със съвместни усилия познати хитове, като например „You Only Live Twice“, но и такива с добавен нов аранжимент. За пръв път в рамките на това събитие попада и култовата „Golden Eye“, написана от Боно и Ди Едж и изпълнена от Тина Търнър през 1995 г.

Фраковете са изгладени...

Ще чуем, разбира се, и оригиналната тема на Бонд, която присъства във всички филми за агент 007. Тя е написана от Монти Норман и изпълнена за първи път от оркестъра на Джон Бари. Бари също така композира песни за няколко от следващите филми, сред които и „Goldfinger“ (на нея ще се насладим в изпълнение на талантливата Милица Гладнишка).

Фраковете са изгладени, момичетата на Бонд са гримирани и всички заедно ви очакват тази неделя в зала „България“.

Рут Колева

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser