Преминете към основното съдържание

Айрленд Болдуин се снима в еротична фотосесия

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин пусна снимки в Instagram
© @irelandbbaldwin

Единственото дете на големите холивудски имена, Айрленд обича да се глези и да прави каквото пожелае и често захранва таблоидите с пикантни подробности от личния си живот. Преди година например тя заяви, че се среща с аmериканската рап-певица Ейнджъл Хейз, като снимки на двойката обиколиха жълтата преса. Наскоро Айрленд потвърди, че романът им е приключил.

Айрленд и Ейнджъл Хейз

Изглежда Айрленд се възстановява доста бързо от раздялата, тъй като преди дни в профила й в Instagram тя публикува снимки от фотосесията на фотографа Тейлър Кандела. Черно-белите кадри (типични за работата на модния фотограф) показват Айрленд по бельо или без бельо с къс пуловер. Звездната девойка показва крака за завиждане.

Айрленд и друг път се е снимала за фотосесии за ELLE, в рекламни кампании на Calvin Klein за MACY'S и Rampage. Тези кадри са своеобразно потвърждение на слуховете, че моделът е подписала договор с марка за бельо, а снимките в социалната мрежа са само прелюдия към проекта. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser