Преминете към основното съдържание

Акцент: без грим

Свежест и светлина в естествената визия за пролетта
Stella McCartney SS 2015
Stella McCartney SS 2015

Пролетта на 2015 идва с новите, но и с познатите стари тенденции за красота. Тенденцията за естествена грим визия отново е една от предпочитаните от водещите модни марки и топ гримьори.

Естественото сияние за пролетно-летния сезон ни вдъхнови във визиите на моделите от ревютата на Ralph Lauren, Kason Wu, Diane Von Furstenberg, Stella McCartney и Calvin Klein. Основното правило е: малко руж и никакви недостатъци!

Ключовата дума тук наистина е сияние – малко бронзираща пудра, хайлайтер и кафява спирала, а финалният щрих е с безцветен балсам за устни.

Минималистичната грим визия за пролетта се очертава да бъде с рамка от уплътнени вежди, деликатен цвят на миглите и нежни устни. Нищо излишно! Небрежната визия на модел извън подиума или на балерина по време на репетиции се постига с умело скулптуриране на лицето с помощта на светлината. Мотото на сезона е сияеща простота! Търсеният ефект е като грим без грим с акцент върху свежестта на лицето. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser