Преминете към основното съдържание

Акцентите в колекцията на Petar Petrov, които се противопоставиха на зимата

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

По време на Седмицата на модата в Лондон Petar Petrov представи новата си колекция есен-зима 2020/2021. Като акцент за някои от моделите той избра V-образното деколте, с което показа елегантност и класа. Нямаше как да лиши колекцията си и от типичните бизнес тоалети. Бяло сако, съчетано с широк панталон, е една от стайлинг идеите за офиса, които дизайнерът предлага.

Пуловерите и топлите пухкави палта са чудесен избор за мразовитите дни и любима находка, с която не само ще бъдем в крак с модните тенденции, но и ще ни е топло и уютно. Освен ефектните деколтета забелязахме и друг интересен акцент - фееричните панделки, наподобяващи пролетни фишута. По този начин Petar Petrov може би иска да ни накара да забравим за студеното време и да внесе малко настроение в ежедневието ни.

Не може да не обърнем внимание и на змийския принт, който се появява отново. Видяхме изискани обувки на висок ток, които привлякоха вниманието ни.

Всички визии от ревюто му в Лондон можете да разгледате в галерията.

Още по етикети

дефилета , Petar Petrov
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser