Преминете към основното съдържание

Ако искате повишение, не се обличайте в жълто! Кой е цветът, който би ви донесъл по-голям шанс за успех?

Пролетта и лятото са сезони, в които ярките цветовете, в модата, са във вихъра си. Но колкото и привлекателни да са, бъдете умни в избора си
Rochas
Rochas © ImaxTree

За никого не е тайна, че всеки цвят създава различна емоция на хората около вас! Цветовете влияят, на чисто подсъзнателно ниво, на начина, по-който хората ви възприемат и реагират спрямо вас. Затова малко тактика, в определени ситуации, никак не е излишна. Ако сте решили да поискате повишение, респективно и по голямо парично възнаграждение, не се обличайте в ЖЪЛТО! 

Колкото и да е любим този цвят на дизайнерите, той не е добър за среща от такова естество. Защо? Отговорът не е труден!

Жълтото е цвят, който се асоциира със златото, слънцето, с енергията и щастието. С други думи - всичко ви е наред. Но, ако това е така, не е ли малко нагло да искате повишение? Кой шеф ще бъде благоразположен към вашето желание, колкото и основателно да е то, при такава асоциация? Но не кършете пръсти. За такъв, изискващ дипломация разговор има добра, много по-добра алтернатива.

СПЕЧЕЛЕТЕ БЛАГОРАЗПОЛОЖЕНИЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД СЪС СИНИ НЮАНСИ

Колкото и тривиален да ви се струва синият дрескод за работен режим, не бързайте да го отхвърляте! Не случайно този цвят е сред най-предпочитаните в униформите и работните облекла. Той внушава спокойствие и увереност във собствените възможности и сили.

Още от дълбока древност, синьото е възприемано като символ на истина, доброта и честност. И дори човекът, от когато зависи вашето повишение, да не е наясно с всичко казано до тук, той няма как да не подходи с повече разбиране към вашата амбиция.

Има още една добра новина! Синьото, във всевъзможни нюанси, също е сред любимците на дизайнерите за пролетта и лятото. УСПЕХ!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser