Преминете към основното съдържание

Ако се карате, значи се обичате!

И още за любовта, взаимоотношенията, страстната мода, клишетата, сексапила, виното и всичко, за което ще говорим през февруари – само в новия брой на ELLE
Корицата на новия брой на сп. ELLE
Корицата на новия брой на сп. ELLE © JEAN BAPTISTE FORT

Клишето, че скандалите са показател за страстта във връзката, не е лишено от основание. Споровете могат да ви сближат много повече от мълчанието, стига да се научите да ги водите ефективно, твърди сп. ELLE.

Едва ли ще намерите валентинка с послание, че партньорите, които се карат един с друг, остават един с друг. Но няколко проучвания вече го доказаха. Пък и самите двойки изглежда осъзнават силата на тази не чак толкова приятна форма на комуникация. 44% от тях смятат, че споровете поне веднъж седмично им помагат да поддържат здрави и продуктивни отношения.

Макар да се спречкват редовно за малки или по-големи различия, те са склонни да останат заедно, защото усещат, че любовта им е силна и искрена. Обяснението на психолозите е, че обратният път – избягването на конфликти, със сигурност не гарантира стабилна връзка. Мълчанието само затруднява изграждането на доверие, а липсата на караници в брачното ложе е знак, че в него нещо не е наред. „Такива двойки много по-често стигат до развод“, признава клиничният психолог Дебора Гроуди.

Още по темата четете в новия брой на списание ELLE.

На страниците му ще откриете още за връзката между секса и виното, взаимоотношенията и управляването на финансите така, че да си спестим големи разочарования в любовта. Ще разберете защо големите грешки ни доближават до голямата любов, каква е тайната на дългогодишните връзки в Холивуд, както и кодовете на сексапила в гардероба на звездите там – с тяхна помощ сп. ELLE доказва, че не е задължително да сме перфектни, за имаме секси стил.

На страниците на новия брой на списание номер едно в света на модата ви очаква най-ефикасното анти-ейдж меню и специална програма, с която най-бързо да си върнете тънката талия след празниците. И новият тренд на зимата: хюга за красота! Плюс най-доброто от модата и козметиката, с което да се подготвим за пролетта.

Търсете новия брой на сп. ELLE от 19 януари!

 

Още по етикети

нов брой , ELLE
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser