Преминете към основното съдържание

Аксесоари за маниаци

След колелото на Dior, Saint Laurent отвърнаха на удара и представиха каска за скутер

Нов тренд е завладял модните къщи, а именно да се насочват към нестандартни за индустрията изделия.

От няколко месеца насам големите френски брандове буквално се надпреварват, кой ще представи най-необичайния продукт за всички почитатели на луксозните стоки. 

След като преди дни Dior обявиха пускането на лимитирана серия BMX колела, конкурентите не закъсняха. Днес Saint Laurent ни изненадаха с премиерата на красива каска за скутер. Разбира се, по нея си личат всички белези на висшата мода. 

За да отбележат иконичния магазин Colette, Saint Laurent обединиха усилия с Ruby по създаването на два уникални модела каски. Лимитираната серия ще бъде достъпна в colette до 20 декември.

Първата представя класическо черно с лак, предназначена за този тип клиенти, които обичат емблематичната френска красота.

Втората е значително по-дръзка и идва в блестящи инкрустации от кристали, подходяща за тези любители на модата, които обичат да правят впечатление и да бъдат забелязвани.

Saint Laurent SS18

Галерия

Saint Laurent SS18

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser