Преминете към основното съдържание

Актьор беше уволнен от снимките на филм с Дженифър Лопес по обвинения в насилие

Нов скандал в Холивуд

Нов секс скандал избухна в Холивуд. Този път под ударите на поддръжници на новата етика попадна Арми Хамър. Предполагаема интимна кореспонденция на актьора с няколко жени, в която той фантазира за сексуално насилие и канибализъм, попадна в мрежата. Този инцидент беше причината за уволнението му от снимките на нов филм, наречен Shotgun Wedding, където той трябваше да играе заедно с Дженифър Лопес. Говорител на продуцентите на филма вече коментира новината: „Предвид скорошното начало на работата по филма, Арми пожела да напусне проекта. Ние го подкрепихме в това решение. "

Има и информация, че самата водеща актриса Дженифър Лопес също е била против участието на актьора в снимките. „Дженифър е много притеснена за съдбата на филма, след като всички тези истории станаха публични“, сподели анонимен източник. Самият актьор все още не е коментирал скандала, свързан с името му.

По-рано в мрежата изтекоха скрийншотове на кореспонденциите, за които се твърди, че са водени от Арми Хамър с няколко жени между 2016 и 2020 г. За първи път те се появиха в анонимен акаунт в Instagram, който сега е закрит. Твърди се, че в тези чатове актьорът изразява своите сексуални фантазии на тема садо-мазо секс, канибализъм и сексуално насилие. Много от съобщенията изглеждат наистина страшни. Преди известно време актьорът обяви развода си с Елизабет Чембърс след 10 години брак. Предполага се, че причината вероятно е била негова изневяра.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser