Преминете към основното съдържание

Актриса разкри шокиращи факти от живота на Том Круз

Леа Ремини е бивш член на Църквата на сциентолозите
Кейти, Том и Сури след сватбата им
Кейти, Том и Сури след сватбата им © Getty images

Актрисата Леа Ремини е една от малкото, успели да се откъснат от сектата на сциентолозите, като в желанието си да предпази мнозина други, решили да видят отблизо този свят, тя написа книга, в която разкрива всички мръсотии на религиозното движение.

За съжаление на куп холивудски величия, които са сциентолози, неприятни моменти от биографията им също ще бъдат споделени пред широката общественост. Сред "жертвите" е Том Круз, който е сред най-отявлените привърженици на сектата и е един от  главните хора там.

Според разказите на Леа, по време на вечерята преди сватбата на Г-н Мисията невъзможна и бившата му съпруга Кейти Холмс, в съседно помещение се чувало как 7-месечната тогава Сури плаче. Леа отишла да види какво се случва с бебето и при влизането си в банята, където било то, забелязала три жени около нея - сестрата на Круз, асистентката му и непозната жена. Всички те само стояли над бебето и го гледали, без да направят каквото и да било, за да го успокоят или да го вдигнат от пода, където то лежало. След известно време Леа успяла да ги убеди жените да вземат Сури и да я нахранят. През цялото време нито Том, нито Кейти се поинтересували от момиченцето си.

Леа написа книга, в която разкри мръсотиите на сциентолозите

След бляскавата сватба на двойката в Италия Леа се прибрала в Щатите, като в самолета пътувала с осиновените деца на Том Круз и Никол Кидман - Бела и Конър. На въпроса й дали се виждат с майка си, те й отговорили, че не биха искали, но са принудени. Причината да не я понасят е фактът, че тя не подкрепя сциентолозите, към чиято църква принадлежат и децата й. Бела и Конър дори я наричат "враг на църквата."

Леа споделя и че била бясна и на сектата, че чрез нея се опитала да зариби в редиците си и близката й приятелка Джей Ло.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser