Преминете към основното съдържание

Актрисата Кристен Стюарт се захвана с барабани

Дивото момиче, което кара огромен „Хамър“, желана е от режисьори като Уди Алън и е една от музите на дизайнера Карл Лагерфелд за Chanel, този месец излиза с корица и откровено интервю в списание ELLE
Кристен Стюарт на корицата на новия брой на списание ELLE
Кристен Стюарт на корицата на новия брой на списание ELLE

Актрисата Кристен Стюарт призна, че най-новата й мания са барабаните. „Наскоро започнах да свиря и на барабани и съм много добра! Бих се радвала да имам група. Но пеенето не ме влече“, казва звездата пред списание ELLE. Кристен е корица на новия брой.

Дивото момиче, което кара огромен „Хамър“, звучи твърде философски за 26-те си години в интервюто, което дава за списание номер едно в света на модата. „По време на моята кариера съм усещала дъното много пъти. Което е ОК. Нищо не ме кара да се чувствам по-жива. Не завиждам на хората, които ме съветват: „Прекалено много мислиш, прекалено сериозно приемаш нещата. Трябва да се отпуснеш.“ Ами не искам! Чувствам се най-жива, когато имам усещането, че всеки момент ще умра в този или онзи филм. Ако не бях актриса, щях непременно да търся това усещане по друг начин“, признава Кристен Стюарт, която освен муза на режисьори като Уди Алън, е и една от любимките на дизайнера Карл Лагерфелд за Chanel.

В новия брой на списание ELLE ви очакват още горещи образи от екрана, които ще бъдат главни действащи лица на новия филмов сезон. Компания им прави и един български актьор – Петър Антонов, който през изминалите пет и повече години живее, снима филми и преподава актьорско майсторство на деца в Италия, но сега се „завръща“ на театралната сцена с моноспектакъла „Едуард“.

От страниците на ELLE България ще научите защо в културата на нашия век сме изтощени до степен, в която не успяваме да сме щастливи. И още за новата тенденция „Бягство от цивилизацията“, доказана от статистиката – за пръв път миналата година от хората, сменили местожителството си, по-голяма част са се преместили от града на село.

Журналистът Мира Добрева този месец в рубриката си за ELLE България пита: „Защо човек вижда това, което няма?“ и ни води по трънливия път на гордостта.

В новия брой на списание номер едно в света на модата ви очакват още най-изкушаващите попълнения от модните и козметични витрини със специален акцент върху денима.

Експериментите с деним са един от акцентите в септемврийското издание на ELLE

Търсете септемврийския брой на сп. ELLE от 20 август!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser