Преминете към основното съдържание

Актрисата Шарлот Арно обвини Жерар Депардийо в изнасилване

По думите й Депардийо я е изнасилил два пъти през 2018 г.

„Аз съм жертва на Депардийо. Не мога да мълча повече. Измина една година, откакто му беше повдигнато обвинение. Той все още работи, а аз се боря да оцелея. От три години животът просто минава покрай мен. Да живееш в мълчание е като да се погребеш жив.”, написа тя в профила ди в Twitter.

Шарлот твърди, че се е обърнала към полицията веднага след изнасилването. Образувано е дело, което скоро било прекратено поради липса на достатъчно доказателства. След като тя подала жалба в съда, разследването било подновено. Тогава името на актрисата не било разкрито, но източници свидетелстват, че тя се е познавала с Депардийо (актьорът е бил приятел с баща й) и той й е помогнал да изгради кариера в киното. Актьорът я поканил в дома си, уж за да й даде професионален съвет, но я насилил.

Депардийо отрича всички обвинения.

Друг известен актьор, звездата от сериала "Сексът и градът" Крис Нот, наскоро също получи обвинения в изнасилване и тормоз от няколко жени, които твърдят, че са били негови жертви.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser