Преминете към основното съдържание

Акцентът в колекция есен 2022 на Tommy Hilfiger- TH Monogram логото

Още от 1985 година моделите на Tommy Hilfiger са синоними за preppy стила. Този сезон от американската модна къща си партнират с британски илюстратор и графичен дизайнер Фъргъс Пърсел, за да пресъздадат стила в елегантни ежедневни и емблематични визии за всички полове и възрасти, благодарение на новото TH Monogram лого.

Новият дизайн е резултат от обширно проучване на архива на Tommy Hilfiger. Пърсел е създал смела реинтерпретация на мотивите, които е открил върху емблематични модели от история на марката. Създаден от преплетени T и H, монограмът свързва класиката със съвремието, внасяйки нова перспектива в preppy стила.

Новият мотив е и сред ключовите акценти при моделите за мъже и жни на Tommy Hilfiger за есен 2022, като колекцията носи дух на далновидно мислене, пречупено през естетиката на Източното крайбрежие на САЩ.

Премиум моделите съдържащи монограма в дизайна си се предлагат в емблематичните за марката бургундско червено, тъмно синьо и снежно бяло. Монограмът е представен като цялостен десен върху зимни якета, аксесоари и унисекс модели. Измененията в мащаба отразяват динамичната гъвкавост на този нов елемент от идентичността на бранда. Изпипаната изработка и детайлите извисяват моделите. Ежедневното облекло е изработено от първокласна вълна и рециклирани прежди. Preppy моделите са с пълнеж от рециклиран пух и жакард. Бродирани монограми, кожени панели и метални копчета са акцентите в колекцията.

Точно както монограма, с различните по големина букви, е съвършено несъвършен, така и колекцията е изпълнена с неочаквани естетически обрати, които разчупват статуквото. Всяка дреха може да бъде стилизирана така, че да отразява личния стил на носещия я. Силуетите могат да бъдат преработени и пресъздадени.

Моделите на Tommy Hilfiger за сезон есен 2022 са налични в официалните магазини на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center.

Още по етикети

Tommy Hilfiger- TH Monogram , мода
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser