Преминете към основното съдържание

Актуални ли ще са кожените якета и палта през 2020 г.?

Кожата показва, че притежавате стилен и елегантен вкус за мода!
© IMaxTree

Кожата е чудесен избор за зимния сезон, тъй като не само е актуална, но и ни топли добре през студените дни. Знаете ли, че една от най-древните човешки дейности е точно обработката на кожа? Тя е и първият материал, от който хората са създавали дрехи и обувки.

Alexachung, Altuzarra, Givenchy, Guy Laroce, Stella McCarney, Salvatore Ferragamo, Alberta Ferretti, Ermanno Scervino, Philipp Plein и още много други се доверяват на кожата!

Altuzarra излиза на модния подиум с един забележителен кожен стайлинг в червен цвят – кожено яке и кожен панталон, съчетани с цветен топ, чанта – отново в червено и високи елегантни обувки. Червеният цвят символизира пламенната любов и страст, показва власт и увереност, също лоялност и честност.

Кафявото палто на Givenchy със змийски принт ухае на лукс и стил! С него високите токове няма как да се избегнат. Животинските принтове и кожата са сред най-актуалните за сезона, а този модел съчетава и двете.

Ако сте любители на кожата, ще ви хареса галерията, която сме ви подготвили. Разгледайте я много внимателно и черпете вдъхновение за нови кожени визии!

Знаете ли, че най-старата модна находка, която е открита, е кожена обувка вид мокасина? Смята се, че е направена през третото хилядолетие преди Христа! Интересно е да отбележим, че в Шумер преди седем хиляди години са изработвани дълги роби и диадеми от кожа за жените. А кожените ръкавици, които също са чудесен избор за зимата, са се появили най-напред в Древен Египет.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser